skip to Main Content

To see you as you never saw yourself before

Wat is de missie van Chokka’s?

To see you as you never saw yourself before. Dat is de belangrijkste reden waarom eigenaresse Shirley Wijngaarde ooit begon in het kappersvak. Maar, Chokka’s is ook het merk dat blackhair op de Europese kaart zet.

Sinds 1991 is Chokka’s Black Haircentre een onmisbaar begrip in Amsterdam en omstreken. De bewuste vrouw met mixed haar weet deze legendarische salon moeiteloos te vinden. Maar wat maakt Chokka’s echt uniek?

Dagblad Parool noemt Shirley Wijngaarde één van de beste blackhair kappers van Nederland.

Trends & Opleidingen

Shirley Wijngaarde blijft zich ontwikkelen. Dit is een belangrijke toegevoegde waarde voor haar eigen expertise en de technieken in de Haircentre en Academy. Ze houdt zich nationaal en internationaal bezig met de laatste trends en doet intensieve opleidingen. En ze schroomt niet om naar Amerika te reizen om zich te bekwamen in diverse bekende en minder bekende methodes, zoals bijvoorbeeld de beroemde DevaCut.

Team Chokka

Shirley mag zich DevaCut specialist noemen. Maar ook Chokka-kapster Soelema, die tevens ook bedrijfsleidster en directielid is, heeft diverse weave-cursussen gevolgd in het Amerikaanse Atlanta en staat bekend als dé weave-specialiste van Amsterdam. Het Chokka’s team bestaat verder uit betrokken en professionele kapsters. Met allen een hart voor het kappersvak. Chokka’s is niet één persoon, Chokka’s haircentre is één team. We doen het samen. Elk lid heeft haar specialisatie en daarom vullen zij elkaar zo goed aan.

In Londen won Shirley ‘The Golden Scissors 2006’ een prestigieuze internationale prijs voor blackhair kappers.

Chokka’s Academy

Het is noodzakelijk dat de kwaliteit van het blackhair specialisme binnen het kappersvak toeneemt. Shirley Wijngaarde startte om die reden Chokka’s Blackhair Academy. Sindsdien zijn er tientallen Chokka’s-kappers gediplomeerd en dragen hun steentje bij aan professionelere kennis rond blackhair.

Ben jij de volgende blackhair specialist?

Lees alles over
Chokka's Blackhair Academy.

Wist je dat…

De broers van Michael Jackson ook in de stoel van Chokka’s hebben gezeten? En BN-er’s als lady of soul zangeres Edsilia Rombley, actrice en theatermaakster Jetty Mathurin, onder andere tot de cliënten van Chokka’s Haircentre behoren?

Back To Top
×Close search
Search