skip to Main Content
Welcome at
Chokka's Blackhair
Academy

Chokka's Blackhair Academy Opleidingen 2024

Project Chok
• ON SET
• STYLING KIDS
Education Pro
• Black & Mixed Hairstylist ALLROUND
Professional Haircuts
• 2Texture
• FREEFORM CURL CUTTING MASTERCLASS
Chok Salon Training Pro
• Level Up
Project Chok
Elevating your Skills

Bij Project Chok geloven we in de kracht van kennisdeling en specialisatie. Daarom presenteren wij met trots Project Chok, een uniek platform waar gespecialiseerde Black & Mixed Hair kappers hun expertise op het gebied van Black hair kunnen delen door middel van inspirerende trainingen.

Chokkas biedt een platform waar deskundigen zoals jij hun passie kunnen overdragen aan anderen. Als specialist kun je jouw training aanpassen aan jouw unieke stijl en focusgebied binnen Black & Mixed hair. Of het nu gaat om geavanceerde stylingtechnieken, texture management, of historische context, pruiken maken, barbieren etc. Chokkas ondersteunt jouw expertise en kan hulp bieden bij het opstellen van je eigen lesprogramma en het uitleggen van concepten.

Chokkas Blackhair Academy beschikt over de ideale locatie en digitaal platform om jouw training tot een succes te maken.

Samen bouwen we aan een gemeenschap van deskundige Black hair-specialisten. Als trainer in Chokkas draag je niet alleen bij aan de groei van anderen, maar profiteer je ook van de erkenning en ondersteuning van onze gerenommeerde academie.

Hoe Word Je Een Trainer bij Chokkas ?

Neem contact met ons op via [management @chokkas.nl] en ontdek hoe jij je kunt aansluiten bij een Project Chok. Samen zorgen we ervoor dat jouw kennis en passie voor Black hair een impact hebben op de volgende generatie kappers.

Doe mee met Project Chok en laat jouw expertise schitteren bij Chokkas Blackhair Academy – waar specialisatie, passie en leren samenkomen.

Project Chok opleidingen 2024:
• On Set
• Styling Kids
Project Chok
• On Set

Beheers Black & Mixed haar achter de schermen met de ‘On Set’ training van Chokkas Blackhair Academy.

In de wereld van film, televisie en theater is het achter de schermen kunnen behandelen van Black & Mixed Hair niet alleen een waardevolle vaardigheid, het is een absolute noodzaak! ‘On Set’ training , onze meeslepende 7-daagse avondcursus, is jouw toegangspoort om een ​​expert te worden in het voorzien in de unieke haarbehoeften van niet-Europese haartypes.

Sluit je aan bij ‘On Set’ en maak deel uit van de beweging die diversiteit, authenticiteit en expertise in de wereld van film, televisie en theater viert.

Chokka's Blackhair Academy Opleidingen 2024

Education Pro
Verleg je grenzen

Door het volgen van deze Black& Mixed Hair opleidingen zal een ieder zijn talenten ontwikkelen en ontdekken. Met een genoten opleiding van Chokkas Blackhair Academy zul je een gewilde werknemer zijn. Werkgevers zien meteen dat jij meerwaarde biedt aan hun kapsalon.  Mede door technieken van Chokkas en professionele educators zijn er extra vaardigheden, tips en innoverende methodes toegevoegd om deze opleiding origineel en vernieuwend te maken.

Education Pro Opleidingen 2024:
• Black & Mixed Hairstylist ALLROUND
Education Pro
• Black & Mixed Hairstylist BASIC

Droom je ervan om een professionele en creatieve Black & Mixed Hairstylist te zijn, verleg dan je grenzen in de avondopleiding of dagopleiding Black & Mixed Hairstylist.

Education Pro
• Black & Mixed Hairstylist ALLROUND

In vergelijking met de Hairstylist Basic opleiding biedt de opleiding Allround meer verdieping. Je leert alle basisvaardigheden van Blackhair die op de werkvloer voorkomen, en technieken die je nodig hebt om zelfstandig een goede allround kapper te worden.

Chokka's Blackhair Academy Opleidingen 2024

Professional Haircuts
Only the best

Extra verdieping voor stylisten, of mensen met eerdere kapperservaring, die nieuwe vaardigheden willen opdoen of bestaande vaardigheden willen verbeteren.

Professional Haircuts Opleidingen 2024:
• 2Texture
• Freeform Curl Cutting Masterclass
2Texture-FT2.jpg
Professional haircuts
• 2Texture

In deze multiculturele samenleving waar Black&Mixed hair niet meer weg te denken is, zal de 2Texture knipcursus een goede aanwinst en aanvulling zijn voor de moderne kapper en salon van nu.

krullen knippen-salon training pro
Professional haircuts
• Freeform Curl Cutting Masterclass

In deze multiculturele samenleving waar Black&Mixed hair niet meer weg te denken is, zal de Freeform Curl Cutting Masterclass een goede aanwinst en aanvulling zijn voor de moderne kapper en salon van nu.

Chokka's Blackhair Academy Opleidingen 2024

Chok Salon Training Pro
Verdieping in professionaliteit

Veel kappers weten niet wat meer kennis en een gedegen investering in consistente educatie kan betekenen. U creëert een hogere status van professionaliteit en biedt een service van ongekende kwaliteit, dat steeds meer waard wordt. Ook kunt u uw klanten verrassen met nieuwe en eigentijdse technieken en ideeën.

Chok Salon Training Pro Opleidingen 2024:
• Level Up
Chok Salon Training Pro-FT
Chok Salon Training Pro
• Level Up

Met een genoten opleiding van Chokkas Blackhair Academy zul je een gewilde werknemer zijn. Werkgevers zien meteen dat jij meerwaarde biedt aan hun kapsalon. Je krijgt les van diverse gepassioneerde educators die je zullen inspireren en hun kennis overdragen.

Back To Top
Zoeken