skip to Main Content

Inschrijfformulier Chokkas Academy

Wat leuk dat u kiest voor een Chokkas Cursus. Om te zorgen dat alles goed verwerkt wordt willen we het volgende aan u vragen; vermeld bij inschrijving duidelijk alle gegevens van uw kapsalon en alle gegevens van de betreffende cursus. Deze vindt u op het inschrijfformulier.

Staat u ingeschreven, maar bent u onverwacht verhinderd? Dan verzoeken wij u dit tijdig te melden. Een plaatsvervanger voor deelname aan de cursus is toegestaan. Bij inschrijving brengen wij administratie kosten in rekening van € 25,-.

Annulering:

Annuleert u tenminste 10 dagen voor aanvang van de cursus, zullen wij 50% van het cursusgeld in rekening moeten brengen.

Bij annulering tenminste 5 dagen voor aanvang van de cursus, of op dezelfde dag, vindt er geen restitutie van het cursusbedrag plaats.

Bij ontvangst van uw aanmelding reserveren we een plaats voor u bij de cursus van uw keuze. Uw aanmelding is pas definitief wanneer de afgesproken aanbetaling van de cursuskosten op Bankrekeningnummer: NL15ABNA0539807133 tnv Chokkas Blackhair Academy staat.

Als u vragen heeft omtrent uw aanmelding, kunt u per email info@chokkas.nl of telefonisch +31 (0) 20 69 29 560 contact opnemen met Chokka’s Blackhair Centre om uw vraag te stellen.

Cursusdagen:

Wanneer zijn de cursusdagen? Op de zondagen overdag en maandagen en donderdagen in de avond. Dit verschilt per cursus. Kijk goed wanneer jouw cursus plaatsvindt.

  Inschrijfformulier

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  Geboortedatum* (dd-mm-jjjj)

  *Indien je als deelnemer nog geen 18 jaar bent, dient een ouder/verzorger hier akkoord te geven.

  Naam ouder/verzorger

  Huidige functie cursist

  Ik heb eerder een relevante opleiding gevolgd. Zo ja, welke opleiding:

  Ik ben reeds werkzaam als haarstylist / visagist / fashion stylist. Zo ja, wie is nu je opdrachtgever/werkgever:

  Ik wil deze cursus graag volgen, omdat:

  Andere opmerkingen

  Selecteer een startdatum voor deze cursus

  Datum is vooralsnog onbekend. Informeer bij Chokka's Blackhair Academy.

  Cursuskosten

  Excl. BTW | Verspreiden betalingsregeling mogelijk.


  Bijvoorbeeld: via een zoekmachine op internet, via de site, mond op mond reclame

  Back To Top
  Zoeken