skip to Main Content
Divacut: Let Your Curls Do The Talking

Divacut: let your curls do the talking

Hey curly! Altijd al willen weten wat het verschil is tussen een professionele Devacut en gewoon een knipbeurt? Chokka’s eigenaresse Shirley Wijngaarde behaalde het officiële Devacut-certificaat in Amerika en knipt nu jouw krullen tot in de puntjes perfect.  Klinkt gek? Nee hoor! Iedere krul is anders en wil ook iets anders. Met de Chokka’s Divacut ©, kan je eindelijk zien wat jouw krul echt kan. Want in iedere krul schuilt een diva.

We beginnen met het zoeken naar de mogelijkheden. Onze krul-specialisten begeleiden het proces. Het gaat natuurlijk niet alleen om de krul, het gaat ook om jou. Wat wil jij, hoe ervaar je het knipproces en wat zijn daarin jouw grenzen.

Chokka’s Instant Curl Miracles

Met de Chokka’s Divacut©, gebaseerd op de Amerikaanse DevaCut krijgt iedere krul aandacht en liefde. Omdat de DevaCut op droog haar gebeurt, is het resultaat direct gedurende de hele knipsessie te volgen. Dat is een zeer enerverend en geruststellende ervaring.  Je ziet precies wat we doen. Met de DevaCut komt de natuurlijke val van jouw krullen tot z’n recht.

Your Personal Curl Style

Je krullen krijgen eindelijk de ruimte om te zijn wie ze altijd al wilden zijn. Niet alleen de kniptechniek maar ook de gespecialiseerde producten, droogtechnieken en aandacht voor de finishing touches creëert mede jouw persoonlijke hair style. Het is een spannende beslissing om je krullen te knippen. Onze stap-voor-stap benadering en betrokken krulkappers maken het makkelijker. Uiteindelijk gaat het om het eindresultaat. Het moment wanneer jij je true krullen voor het eerst echt ziet is voor jou én voor de kappers heel bijzonder.

Nieuwsgierig naar een Chokka’s Divacut©?

Maak een afspraak en kijk hoe jouw krullen kunnen shinen!

Maak hier uw afspraak
Back To Top
×Close search
Search