skip to Main Content
Studenten Enthousiast Van Black Hair Inspiratieles

Black Hair specialisatie? Graag!

Enkele studenten van MBO College Zuid in Amsterdam zijn erg enthousiast geworden van de inspiratielessen van Chokka’s Black Hair Academy. Alle kennis voor de behandeling van Europees haar is hier ruimschoots aanwezig. Deze tweedejaars studenten zien graag meer aandacht voor mixed en black hair. 

Elin Jasperse,
18 Jaar – Jaar 2

“Ik heb stage gelopen bij een black hair kapper. Dat was een bewuste keuze; ik had eerder bij een kapper stage gelopen die zich richt op Europees haar en ik
wilde ook kennismaken met het black hair vak.

Dat was heel leuk en ik heb geleerd dat er een groot verschil zit tussen black en Europees haar. Aan de behandeling van black hair ben je meer tijd kwijt.”

Samyguill Schattevo,
18 Jaar – Jaar 2

“Toen ik mijn studiekeuze maakte, zocht ik eigenlijk een kappersopleiding die ook lessen in black hair aanbiedt. Ik zou het heel fijn vinden als MBO College Zuid die gaat aanbieden.

Ik twist wel mijn eigen haar, maar ik weet bijvoorbeeld niet hoe ik kroeshaar kan stijlen. Daar zou ik meer over willen leren.”

Natasja Andreos,
19 Jaar – Jaar 2

“Ik ben het ermee eens dat er meer black hair kappers moeten komen. Ik ben één keer naar een gewone kapper gegaan, maar dat ging helemaal mis. Ze knipte mijn haar veel te kort.

Maar er zijn bijna geen black hair kappers, dus nu knip ik mijn haar zelf.”

Black Hair Meeting

Onlangs organiseerde de ANKO een oriënterende bijeenkomst voor black hair kappers. Tijdens deze inspirerende meeting gaven de ondernemers aan hoe belangrijk het is dat meer kappers dit mooie vak goed leren beheersen.

Heeft u interesse in een inspirerende Black Hair Meeting?

Stuur dan een mail naar management@chokkas.nl.

Naar het cursus overzicht
Back To Top
×Close search
Zoeken